SNEL NAAR...

AGENDA      COMPETITIE


NIEUWS

2 December 2016
 

Uitslag clubkampioenschappen 2016


Via onderstaande link kunnen jullie de uitslag van de clubkampioenschappen vinden.

http://www.aart.be/files/download/34
 
15 November 2016
 

Paco-zwemfeest te Liedekerke


Onze jongste zwemmertjes ware afgelopen weekend van de partij op het Paco-zwemfeest te Liedekerke. Op de Paco-zwemfeesten kunnen ze spelenderwijs en met "fun" voorop proeven van het wedstrijdzwemmen. De zwemmertjes deden het erg goed, en dat ze het leuk vonden kunnen jullie hieronder duidelijk zien! Ook de trainers zijn terecht fier op hun pupillen!


 
13 November 2016
 

Belgische Kampioenschappen Korte Baan 2016


Op zaterdag 12 en zondag 13 november was AART met vier jeugdige zwemmers present op het Belgisch Kampioenschap Zwemmen Korte Baan.
AART liet zich opmerken met o.a. 6 persoonlijke records en 5 finaleplaatsen. Bovendien kroonden zowel Nona als Rosanne zich tot vice-Belgisch Kampioen. Nona haalde zilver op de 200m rugslag in 2:14.90. Rosanne haalde zilver op de 50m vlinderslag in 27.91 en klokte daarmee eveneens  een 4-voudig provinciaal record!

Lees meer... of klik hier voor de volledige uitslag!

Bedankt aan het bestuur, collega-trainers en alle medewerkers van de club voor de ondersteuning en het mogelijk maken van deze resultaten.
 
2 November 2016
 

Provinciale Kampioenschappen Lange Afstand 2016


Afgelopen weekend stonden de provinciale kampioenschappen voor de lange afstandsnummers op het programma. Opnieuw lieten de AART-zwemmers knappe resulaten optekenen met ondermeer 2 gouden medailles en provinciale titels voor Nona op de 800m en 1500m vrije slag!

Lees meer...
 
28 Oktober 2016
 

Provinciale Kampioenschappen 2016


Op zaterdag 15 en zondag 16 oktober nam AART deel aan de Provenciale Kampioenschappen zwemmen te Leuven. Onze zwemmers lieten knappe resulaten optekenen. Zo keerden we immers terug met 21 medailles, waarvan 11 provenciale kampioenen! De medaillewinnaars waren Femke, Jana, Nona, Rosanne, Dylan en Viktor.

Lees meer...
 

 

« Oudere berichten Nieuwere berichten »

 

Archief

 

NUTTIGE LINKS